Twarożek BRUSER 200 g

Charakterystyka produktu: Twarożek wyprodukowany jest z mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego w wyniku dodania kultur bakterii fermentacji mlekowej i śmietanki. Nie zawiera konserwantów.
Zawartość produktu: 200 g
Wartość energetyczna: 100 g zawiera 112 kcal
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 2 - 8 °C

Twarożek BRUSER 200 g ze szczypiorkiem

Charakterystyka produktu: Twarożek ze szczypiorkiem wyprodukowany jest z mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego w wyniku dodania kultur bakterii fermentacji mlekowej i śmietanki. Nie zawiera konserwantów.
Zawartość produktu: 200 g
Wartość energetyczna: 100 g zawiera 144 kcal
Warunki przechowywania: Przechowywać w temp. 2 - 8 °C

Twarożek BRUSER

Charakterystyka produktu: Twarożek wyprodukowany jest z mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego w wyniku dodania kultur bakterii fermentacji mlekowej i śmietanki. Nie zawiera konserwantów. Produkt pakowany zarówno w pergamin jak i próżniowo.
Zawartość produktu: 0,4 – 0,6 kg
Wartość energetyczna: 100 g zawiera 112 kcal
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 2 - 8 °C

Ser twarogowy BRUSER

Charakterystyka produktu: Ser twarogowy tłusty wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego w wyniku dodania czystych kultur mleczarskich i śmietanki spożywczej. Nie zawiera konserwantów.
Zawartość produktu: 0,4 – 0,6 kg
Wartość energetyczna: 100 g zawiera 123 kcal
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 1- 8 °C

Twaróg półtłusty BRUSER krajanka

Charakterystyka produktu: Twaróg wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego w wyniku dodania czystych kultur mleczarskich. Nie zawiera konserwantów.
Zawartość produktu: 0,4 - 0,7 kg
Wartość energetyczna: 100 g zawiera 124 kcal
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 2 - 8 °C

Twarożek Łódź

Jako zakład mleczarski z bogatą tradycją koncentrujemy się na naturalnych sposobach obróbki mleka i pozyskiwania wyrobów mleczarskich. Nasze twarożki produkujemy na bazie mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskiwanego w wyniku dodania czystych kultur mleczarskich. Szczycimy się naturalnym i czystym składem, w którym nie znajdziesz sztucznych konserwantów, ani substancji zmieniających smak wyrobu.

Nasze twarożki doskonale nadają się do przygotowywania dań śniadaniowych, słodkich obiadów i deserów. Jako twarożek ze szczypiorkiem stanowi doskonałą bazę do kanapek.

Masz pytania?

Zapraszamy do kontaktu